tv.ido


Live: Credo Television

Click pe nume pentru a viziona programul. Click pe pentru a adauga postul tv la favorite (maxim 6 canale).

Credo Television

Credo Television se adreseaza vorbitorilor de limba romana de pretudindeni. Credo s-a nascut din viziunea catorva oameni de a intemeia o institutie care sa raspunda catorva provocari specifice vremii in care traim. Credo Televison va produce si difuza cu prioritate emisiuni spirituale in care se va proclama fara echivoc divinitatea lui Isus Hristos, nasterea Lui din fecioara, viata Lui umana fara pacat, moartea Lui ispasitoare, invierea Lui in trup, inaltarea Lui la cer, lucrarea Lui mijlocitoare si reantoarcerea Lui biruitoare. Chiar daca am putea fi perceputi ca o televiziune preponderent spirituala, nu vom neglija emisiunile sociale, culturale si cele dedicate ingrijirii sanatatii.

Intrebari frecvente despre televiziunea online

Cum functioneaza?

TV.ido.ro a dezvoltat o aplicatie online care foloseste tehnologia Media Player ce identifica transmisiunile online ale canalelelor de televiziune.
Emisia online a canalelor TV nu este efectuata de catre noi, TV.ido.ro doar faciliteaza accesul la aceste transmisiuni, dumneavoastra avand posibilitatea de a vizita siturile lor prin intermediul interfatei noastre.

Calitatea transmisiei

Deoarece noi nu gazduim, decodam sau modificam programele tv, calitatea transmisiei este dictata de societatile care detin canalele TV. Rezolutia, calitatea imaginii si a sunetului depind doar de formatul original al transmisiei.
Aceasta aplicatie a fost dezvoltata cu un singur obiectiv: sa va faca viata mai usoara! Evitati astfel sa vizitati sute de pagini in cautarea programelor favorite si sa tineti minte toate adresele web ale acestora, catalogul nostru fiind actualizat zilnic cu ultimele noutati in materie de televiziune online.

Ai o sugestie sau un comentariu?

Atentie, acest formular nu este pentru contactarea televiziunilor ce emit online!Copyright 2007 tv.ido.ro ( TV content excluded). Privacy policy