tv.ido


Live: The Money Channel

Click pe nume pentru a viziona programul. Click pe pentru a adauga postul tv la favorite (maxim 6 canale).

The Money Channel

The Money Channel este prima televiziune de business din Romania. Postul ofera, 24 de ore din 24, o imagine clara a tuturor evenimentelor financiare si bursiere ale zilei in timp real, insotite de o analiza in profunzime a mediului de afaceri.
Misiunea The Money Channel este sa informeze, sa educe, sa genereze modele de business, sa te ajute sa faci profit! Profita!
Misiunea noastra e sa aducem publicului cele mai importante stiri in timp record, sa oferim informatii de ultima ora la cel mai inalt standard jurnalistic, printr-un schimb de opinii si analize ce privesc evolutiile economice romanesti si mondiale.
Ne adresam profesionistilor din business, personajelor cheie ale pietelor romanesti aflate in plina dezvoltare, dar si celor care isi propun sa faca un pas spre un nivel de trai superior.

Intrebari frecvente despre televiziunea online

Cum functioneaza?

TV.ido.ro a dezvoltat o aplicatie online care foloseste tehnologia Media Player ce identifica transmisiunile online ale canalelelor de televiziune.
Emisia online a canalelor TV nu este efectuata de catre noi, TV.ido.ro doar faciliteaza accesul la aceste transmisiuni, dumneavoastra avand posibilitatea de a vizita siturile lor prin intermediul interfatei noastre.

Calitatea transmisiei

Deoarece noi nu gazduim, decodam sau modificam programele tv, calitatea transmisiei este dictata de societatile care detin canalele TV. Rezolutia, calitatea imaginii si a sunetului depind doar de formatul original al transmisiei.
Aceasta aplicatie a fost dezvoltata cu un singur obiectiv: sa va faca viata mai usoara! Evitati astfel sa vizitati sute de pagini in cautarea programelor favorite si sa tineti minte toate adresele web ale acestora, catalogul nostru fiind actualizat zilnic cu ultimele noutati in materie de televiziune online.

Ai o sugestie sau un comentariu?

Atentie, acest formular nu este pentru contactarea televiziunilor ce emit online!Copyright 2007 tv.ido.ro ( TV content excluded). Privacy policy