tv.ido


Live: OTV

Click pe nume pentru a viziona programul. Click pe pentru a adauga postul tv la favorite (maxim 6 canale).

OTV

OGLINDA TELEVISION , cunoscuta ca OTV, este o televiziune particulara, libera si necenzurata. Fondata de Dan Diaconescu, inchisa prin intermediul CNA, pe vremea a 600 de zile din guvernarea Nastase, supravietuind prin cotidianul Oglinda, a renascut prin eforturile aceluiasi Dan Diaconescu, in aceeasi perioada a istoriei noastre. Multumim tuturor celor ce ne-au ajutat sa trecem peste aceste cataclisme ale societatii noastre, multumim istoriei care merge inainte, multumim telespectatorilor care ne-au sprijinit, multumim presei libere si multumim revolutiei romane, orice ar fi fost ea. Multumim Romaniei ca existam si ca ne-am nascut in aceasta parte a Europei , pe care avem datoria sa o ducem mai aproape de Europa decat a fost vreodata. Si daca nu politicul ne imprima o viteza mai mare in "a trai bine", atunci civismul si mass-media sa faca asta! Vrem o Romanie curata, o oglinda a civilizatiei! OGLINDA TELEVISION

Intrebari frecvente despre televiziunea online

Cum functioneaza?

TV.ido.ro a dezvoltat o aplicatie online care foloseste tehnologia Media Player ce identifica transmisiunile online ale canalelelor de televiziune.
Emisia online a canalelor TV nu este efectuata de catre noi, TV.ido.ro doar faciliteaza accesul la aceste transmisiuni, dumneavoastra avand posibilitatea de a vizita siturile lor prin intermediul interfatei noastre.

Calitatea transmisiei

Deoarece noi nu gazduim, decodam sau modificam programele tv, calitatea transmisiei este dictata de societatile care detin canalele TV. Rezolutia, calitatea imaginii si a sunetului depind doar de formatul original al transmisiei.
Aceasta aplicatie a fost dezvoltata cu un singur obiectiv: sa va faca viata mai usoara! Evitati astfel sa vizitati sute de pagini in cautarea programelor favorite si sa tineti minte toate adresele web ale acestora, catalogul nostru fiind actualizat zilnic cu ultimele noutati in materie de televiziune online.

Ai o sugestie sau un comentariu?

Atentie, acest formular nu este pentru contactarea televiziunilor ce emit online!Copyright 2007 tv.ido.ro ( TV content excluded). Privacy policy