tv.ido


Live: Realitatea TV

Click pe nume pentru a viziona programul. Click pe pentru a adauga postul tv la favorite (maxim 6 canale).

Realitatea TV

"Asculta si parerea celuilalt" este declaratia postului Realitatea TV.
Postul Realitatea TV nu face discriminari pe nici un criteriu, oferind spatiu de emisie tuturor celor care au ceva important de spus pentru telespectatori. Realitatea TV nu-si subordoneaza discursul nici unui partid, nici unei organizatii sau persoane, nici macar patronatului care nu poate angaja postul īn dispute personale, financiare, economice sau politice.
Toate divergentele de opinii din societatea romāneasca, se exprima la Realitatea TV prin prezentarea punctelor de vedere ale tuturor participantilor, simultan sau consecutiv.

Intrebari frecvente despre televiziunea online

Cum functioneaza?

TV.ido.ro a dezvoltat o aplicatie online care foloseste tehnologia Media Player ce identifica transmisiunile online ale canalelelor de televiziune.
Emisia online a canalelor TV nu este efectuata de catre noi, TV.ido.ro doar faciliteaza accesul la aceste transmisiuni, dumneavoastra avand posibilitatea de a vizita siturile lor prin intermediul interfatei noastre.

Calitatea transmisiei

Deoarece noi nu gazduim, decodam sau modificam programele tv, calitatea transmisiei este dictata de societatile care detin canalele TV. Rezolutia, calitatea imaginii si a sunetului depind doar de formatul original al transmisiei.
Aceasta aplicatie a fost dezvoltata cu un singur obiectiv: sa va faca viata mai usoara! Evitati astfel sa vizitati sute de pagini in cautarea programelor favorite si sa tineti minte toate adresele web ale acestora, catalogul nostru fiind actualizat zilnic cu ultimele noutati in materie de televiziune online.

Ai o sugestie sau un comentariu?

Atentie, acest formular nu este pentru contactarea televiziunilor ce emit online!Copyright 2007 tv.ido.ro ( TV content excluded). Privacy policy