tv.ido


Live: TV Romania de Maine

Click pe nume pentru a viziona programul. Click pe pentru a adauga postul tv la favorite (maxim 6 canale).

TV Romania de Maine

Televiziunea Universitatii Spiru Haret, Centrul de televiziune România de Mâine isi propune sa se defineasca prin asumarea unor atributii educative, formative. Fiind un post national, universitar, cultural si informativ, tvRM se adreseaza tuturor romanilor, dar in special tinerilor. Canalul de televiziune transmite si emisiuni specializate pentru învatamântul la distanta al Universitatii Spiru Haret.

Intrebari frecvente despre televiziunea online

Cum functioneaza?

TV.ido.ro a dezvoltat o aplicatie online care foloseste tehnologia Media Player ce identifica transmisiunile online ale canalelelor de televiziune.
Emisia online a canalelor TV nu este efectuata de catre noi, TV.ido.ro doar faciliteaza accesul la aceste transmisiuni, dumneavoastra avand posibilitatea de a vizita siturile lor prin intermediul interfatei noastre.

Calitatea transmisiei

Deoarece noi nu gazduim, decodam sau modificam programele tv, calitatea transmisiei este dictata de societatile care detin canalele TV. Rezolutia, calitatea imaginii si a sunetului depind doar de formatul original al transmisiei.
Aceasta aplicatie a fost dezvoltata cu un singur obiectiv: sa va faca viata mai usoara! Evitati astfel sa vizitati sute de pagini in cautarea programelor favorite si sa tineti minte toate adresele web ale acestora, catalogul nostru fiind actualizat zilnic cu ultimele noutati in materie de televiziune online.

Ai o sugestie sau un comentariu?

Atentie, acest formular nu este pentru contactarea televiziunilor ce emit online!Copyright 2007 tv.ido.ro ( TV content excluded). Privacy policy