tv.ido


Live: Liberty TV [fr]

Click pe nume pentru a viziona programul. Click pe pentru a adauga postul tv la favorite (maxim 6 canale).

Liberty TV [fr]

Liberty TV este un canal belgian de calatorii si turism difuzat in franceza si flamanda. Obiectivele sale sunt de a informa (emisiunile Travel'in), de a va face sa descoperiti lumea (reportaje despre 250 destinatii pentru vacante) si de a facilita impartasirea impresiilor de vacanta (prin numeroase interviuri cu persoane care au calatorit prin toata lumea).

Intrebari frecvente despre televiziunea online

Cum functioneaza?

TV.ido.ro a dezvoltat o aplicatie online care foloseste tehnologia Media Player ce identifica transmisiunile online ale canalelelor de televiziune.
Emisia online a canalelor TV nu este efectuata de catre noi, TV.ido.ro doar faciliteaza accesul la aceste transmisiuni, dumneavoastra avand posibilitatea de a vizita siturile lor prin intermediul interfatei noastre.

Calitatea transmisiei

Deoarece noi nu gazduim, decodam sau modificam programele tv, calitatea transmisiei este dictata de societatile care detin canalele TV. Rezolutia, calitatea imaginii si a sunetului depind doar de formatul original al transmisiei.
Aceasta aplicatie a fost dezvoltata cu un singur obiectiv: sa va faca viata mai usoara! Evitati astfel sa vizitati sute de pagini in cautarea programelor favorite si sa tineti minte toate adresele web ale acestora, catalogul nostru fiind actualizat zilnic cu ultimele noutati in materie de televiziune online.

Ai o sugestie sau un comentariu?

Atentie, acest formular nu este pentru contactarea televiziunilor ce emit online!Copyright 2007 tv.ido.ro ( TV content excluded). Privacy policy